Vissa saker är karaktärsdanande och ger en så kallade ”vuxenpoäng”. Att tacka nej till sex torde vara en av dem. Natten till lördagen fick jag en påringning av en väninna som mer eller mindre insinuerade vissa saker om hon ”fick komma hem till mig”. Jag ska inte ljuga eller försköna saker, men det var så jag tolkade det. Vi har tidigare sovit ihop, och det ena har lett till det andra. Den här tjejen är kompis till en väldigt god vän till mig, och har med tiden kommit att bli även en av mina vänner. Det låter ju så jävla allmänt och osexigt när jag skriver det så här, men jag vill inte outa någon. I alla fall, hon har varit hemma hos mig tidigare, och nu föreslog hon att hon skulle ta en taxi till mig. Det är klart att det var lockande, mer än jag egentligen kan uttrycka, men nackdelarna övervägde fördelarna (läs: Jag tog ansvar, som en vuxen människa) och jag föreslog att hon skulle åka hem till sig och sova i stället.

Jag vill bara få det sagt på en gång att hon är jätterar, för att använda ännu ett oldschoolord, men att hon, när hon druckit, kan bli lite väl … känslosam? Entusiastisk? Hin und her? Något är det i alla fall. Återigen, jag vill inte blåsa upp min ”insats” här, men lite jävla stolt är jag i alla fall. Ytterligare en bock på listan över vuxna saker att göra innan jag dör. Eller nåt.