PULVIS ET UMBRA

Ett litet exempel på Lady Dahmers dubbelmoral

Lady Dahmer är en tokstor feministbloggare som jag har läst länge nu. Jag håller i princip inte med henne om någonting, men jag uppskattar ändå hennes rättspatos. Dock tycker jag att hennes debattmetoder är obehagliga och ibland rentav osmakliga. Det finns många exempel. Ett är från idag, när LD på ett synnerligen otrevligt sätt avspisade en person på Twitter i samband med en förfrågan från LDs sida. Lady Dahmer har i flera sammanhang, likt många radikalfeminister, anvisat människor som velat veta mer om feminismen och könsmaktsordningen att ”googla” och att hon inte är ”någons jävla privatlärare”. Det vet hon om. När hon sedan får samma uppmaning (dock utan färgstarka ord) går hon helt bananas. Skärmdumpar nedan.

ld1ld2

Och nej, det handlar inte om att jag förespråkar God Ton här. Kom inte med det argumentet. Det håller inte. Visst, vill hon vara otrevlig som satan, var det då. Men stå för dubbelmoralen.

Jag publicerar detta som ett blogginlägg här för att 1) jag inte har Twitter, 2) LD är känd för att radera och blockera sånt hon inte gillar, så att kommentera det på hennes blogg är uteslutet. Här är det dock jag som är kung, och jag låter allt som inte är grova personliga påhopp och olagligheter stå kvar.

1 kommentar

  1. halvgrek

    Hon är en riktig näthatare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑