PULVIS ET UMBRA

Fåglarna twittrar i träden

Är vårsommaren äntligen kommen? Det verkar så. Ett jävla twittrande har det blivit på senaste också. Det verkar som om jag funnit mitt kall. Den korta formen passar mig utmärkt. Men jag får se till att inte glömma bort mitt fina modersmål. De flesta av mina tweets är på engelska, av förklarliga skäl. För den som ändå inte fattar: Man når flera med rotvälskornas lingua franca. Dessutom har jag insett att Twitter kan vara ett utmärkt sätt att nätverka på, trots att jag fortfarande avskyr just ordet nätverka.

Nästa steg är att fläska ut 140 tecken till 140 ord och sedan 1400 ord. Jag vet att jag kan det.

Klicka på pippin (no worries – den vilar bara) för att komma till mitt konto.

4 kommentarer

 1. Roza

  Så glad jag är att du kommenterade inne på min blogg, fick mig att hitta din novellsamling ”Utkast till ett mörker”. Behövde inte läsa länge i utdragen som du har lagt upp för att inse att det är en bok jag måste läsa. Sagt och gjort, nu är din bok på väg hem till mig med posten!

  Håll utkik efter recension =)

 2. Alex

  Oj, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Grymt smickrad är jag i alla fall, och tacksam över att det finns människor som du, som fortfarande läser noveller. Hoppas du gillar Utkast till ett mörker, och även om du inte gör det tackar jag för förtroendet!

 3. Roza

  Jag älskar noveller. Och att hitta nya favoriter som jag kan fylla bokhyllorna med! Av det lilla jag läst av dina utdrag så kan jag redan nu säga att jag nog kommer att gilla boken.

  Jag brukar inte heller gå på litterära sammankomster och seminarier, men insåg den där kvällen då jag själv stod och pratade på Debutbaren, att man kanske borde ta sig tid att gå på författarmöten av olika slag. Det ger nog väldigt mycket.

 4. Louize ny

  Så klart du kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑