PULVIS ET UMBRA

Isbildning i skägget

… blev det igår. Idag är jag hemma. Time-out, på många sätt och vis. Det är inte det att jag vill sitta uppe och kolla på OS, även om det naturligtvis är en möjlighet nu. Men det är så många saker som gör att jag, i kombination med den totala oförmågan hos dem som driver saker och ting i vår Huvudstad att få allmänna kommunikationer att fungera när det – hör och häpna! – blir kallt, väljer att stanna hemma från jobbet och tänka över saker och ting. Jag dricker kaffet som kommer ur min lilla espressomaskin (amazing! fantastico!) och kontemplerar. Säkert laddar jag ner någon teveserie från det där internättet alla pratar om också.

När jag tittar på termometern verkar temperaturen faktiskt ha masat sig uppåt. Det är härligt när man börjar tycka att fem minusgrader är varmt. Allt är relativt, som man säger.

1 kommentar

  1. smultris

    hej hopp…

    sorry att det aldrig blev något av bilderna du mailade över… i den vevan blev jag sjuk, hade massor av annat att pilla med och sen glömde jag bort dom… flåt 🙁

    hur står det till med dig då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑