PULVIS ET UMBRA

Jag hade en gång en blogg

Det kanske var den här. Men jag insåg sedan att jag inte är, har varit och förmodligen heller inte kommer att bli personen som spyr ur sig 568 ord om varför han hatar folk som inte har busskortet (det heter busskort, för fan, inte åkkort eller tågkort!) framme när det är deras tur att stiga på. Visst, jag irriterar mig som alla andra över tocket ohyfs, men jag förmår helt enkelt inte att yvas såtillvida över en dylik företeelse att jag … men se där, redan nu börjar jag orera! Är det inte fantastiskt, så säg? Är det inte?

Snart är det jul också. Ut i julstressen och handla; jag måste redan nu mentalt börja förbereda mig på att ätas levande. Det ska nog gå bra det här. Det som inte dödar får ta en kölapp och försöka igen.

Så jävla illa är det inte; håll käft nu.

Ja, jag håller käften.

2 kommentarer

  1. smultris

    jag hatar julstressen, jag hatar att de futtiga kronor man lyckas ha kvar i fickan ska gå till julklappar åt folk som inte ens har vett att uppskatta det, jag hatar folk (speciellt folk som julstressar och är i min väg)… urk, jag hatar så jävla mycket… det kan inte vara nyttigt…?

  2. Cicci

    När man inte står i fokus i dina bittra utläggningar så är det för jävla roligt att läsa. Men skriva har du alltid kunnat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑