PULVIS ET UMBRA

Några bilder från the Lowlands

Jag får väl bjuda på några bilder från förra veckans tripp till Nederländerna. Det blev såväl nöjesfält (Efteling, Waalwijk) som en avstickare till Amsterdam med allt vad det innebar av flodbåtar, loppmarknader, zoon och (kanske det bästa, i alla fall om jag hade haft möjlighet att drickar mer ÖL) ett besök på Heineken med rundtur och provsmakning. Tro nu för fan inte att misären från förra inlägget är borta, men det gäller också att påminna sig om det roliga man haft. Nästa gång ska jag fankenemej åka en hel vecka BARA till Amsterdam. Håll till godo.

På den gamla goda tiden drack de minsann också öl, men då drogs den ut av hästar. Notera den stiligt gröna skjortan.
Jag har alltid velat vara katt om jag var tvungen att välja ett djur. Efter att ha sett den här krabaten in action tror jag nog fan att jag hellre vill vara lemur.
Det handlar inte bara om att dricka öl. Det handlar också om att se jävligt chill ut när man gör det.

1 kommentar

  1. Cicci

    Det var egentligen ingen stor grej. Jag skulle vänta på att Christian skulle hämta upp mig på mc:n. Det var sent och jag tänkte att det vore väl perfekt att sätta sig vid trafikljuset som står mitt i motorvägen. Den är upplyst, plattan den står på ger mig gott om plats att bre ut mig på och chansen är rätt liten att någn hoppar på mig mitt i gatan där hela världen ser. Tänkte jag.
    Men tydligen så var att sätta sig där = jag har problem och självmordstankar för det dröjde inte länge förrns bilar började tuta, chafförer började vinka och någon oroligt vevade ner rutan och undrade om jag var ok, om jag behövde hjälp med något. Jag sat där och lyssnade nöjt på musik när farbror och fröken blå vänligt frågade varför jag satt här och förklarade att passerande hade blivit oroliga och ringt in så vi skulle vilja be dig att sätta dig i busskuren istället, den som är så upplyst, och när vi ändå är igång så vill jag gärna se din legetimation. Så att vi vet att ingen letar efter dig.
    Jag undrar fortfarande vilka det skulle vara. Mina föräldrar, dårhuset eller polisen. Ser jag mest ut som ett bortsprunget barn, ett psykfall eller en brottsling? Christian röstade på en brottsling. Jag lägger mina pengar på psykfall tror jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑