PULVIS ET UMBRA

Building towers and tearing them down

Det är så här: Kan man inte bygga måste man riva.

Jag är ledsen för att det är så här. Jag är ledsen för att jag är elak, cynisk, destruktiv, bitter, nedbrytande. Men det är ett försvar, det ska ni veta. Och det är bättre att känna motvilja än ingenting alls.

Jag är medveten om att den här bloggens fokus förskjutits mer och mer från att handla om litteratur till att handla om mig. Kanske är jag rentav en figur i en roman? Vore det inte härligt och ironiskt om det då handlade om en bildungsroman?

Antal personer jag varit elak mot och möjligen sårat i helgen: 2. Eller 3, beroende på hur man räknar.

2 kommentarer

  1. linda

    Nå, det är väl återkommande? Att blanda in mig själv i det mesta jag skriver. Man lär så länge man lever. Bildungsroman – intressant. Var slutar den?

  2. linda

    …det där blev en mycket konstigt formulerad kommentar. Jag skyller på att dagen är till brädden späckad med diverse morfem och direkta anföranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 cronopio.se

Tema av Anders NorenUpp ↑